Είσαι ήδη μέλος;
Mailing list

Δώστε μας το e-mail σας και μείνετε ενήμεροι σχετικά με τις τελευταίες προσφορές...

Βρείτε μας στο Facebook

ΑΝΟΙΚΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΤΟΝ MASTER EYAL YANILOV

ΑΝΟΙΚΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ  ΜΕ ΤΟΝ MASTER EYAL YANILOV

14-15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013
ΩΡΕΣ:
ΣΑΒΒΑΤΟ 14:00 - !7:30
ΚΥΡΙΑΚΗ 15:00 - 18:30

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
6909 067160
6932 295718

 

Α. ΠΡΟΣΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΕΚΤΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ακολουθώντας την διαδρομή της Περιφερειακής Οδού με κατεύθυνση ανατολικά, στην διασταύρωση πρός το Αεροδρόμιο, στρίβετε αριστερά στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως. Κινείσθε στην ευθεία επί της Εθνικής Αντιστάσεως και στο τρίτο φανάρι, στρίβετε δεξιά και κινείσθε στην ευθεία της οδού Μοσχουντή ,περνώντας στο αριστερό σας χέρι το γήπεδο του Φοίνικα, εξέρχεσθε αυτής και μπροστά σας συναντάτε το συγκρότημα του Αθλητικού Κέντρου Μίκρας.

Β. ΠΡΟΣΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΜΕΣΩ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Κινείσθε στην ευθεία επί της Λεωφόρου Νίκης (παραλιακή) συνεχίζετε στην προέκτασή της οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου(παραλιακή) και συνεχίζετε εισερχόμενοι στην οδό Γ. Παπανδρέου (πρώην Ανθέων). Εξακολουθείτε να κινείσθε όλο ευθεία και εισέρχεσθε στην συνέχεια-προέκτασή της οδού Γ. Παπανδρέου , την οδό Αδριανουπόλεως. Κινείσθε επί της Αδριανουπόλεως με κατεύθυνση πρός το Αεροδρόμιο "Μακεδονία", περνάτε στα δεξιά σας το στρατόπεδο Νταλίπη και συναντάτε την διασταύρωση της Αδριανουπόλεως με την Περιφερειακή Οδό. Συνεχίζετε ευθεία στην συνέχεια-προέκτασή της οδού Αδριανουπόλεως, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως. Κινείσθε στην ευθεία επί της Εθνικής Αντιστάσεως και στο τρίτο φανάρι, στρίβετε δεξιά και κινείσθε στην ευθεία της οδού Μοσχουντή ,περνώντας στο αριστερό σας χέρι το γήπεδο του Φοίνικα, εξέρχεσθε αυτής και μπροστά σας συναντάτε το συγκρότημα του Αθλητικού Κέντρου Μίκρας.

Γ. ΠΡΟΣΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΜΕΣΩ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ

Επιβιβάζεσθε στα λεωφορεία υπ' αριθμόν 5 και 6 οι αφετηρία των οποίων βρίσκεται στην Πλατεία Ελευθερίας (μεταξύ Ίωνος Δραγούμη και Βενιζέλου) και αποβιβάζεθε στο τέρμα τους, το οποίο βρίσκεται δίπλα στο Αθλητικό Κέντρο Μίκρας.
Οι διαμένοντες στην περιοχή Καλαμαριάς και Χαριλάου μπορείτε να επιβιβασθείτε στο λεωφορείο υπ' αριθμόν 4 και να αποβιβασθείτε στην στάση-τέρμα δίπλα στο Αθλητικό Κέντρο Μίκρας.
Από Εγνατία και πιο συγκεκριμένα από την περιοχή του Πανεπιστημίου για απευθείας μετάβασή σας, μπορείτε να επιβιβασθείτε στο λεωφορείο υπ' αριθμόν 7 και να αποβιβασθείτε στην στάση-τέρμα δίπλα στο Αθλητικό Κέντρο Μίκρας.

active³ 4.9 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης