Είσαι ήδη μέλος;
Mailing list

Δώστε μας το e-mail σας και μείνετε ενήμεροι σχετικά με τις τελευταίες προσφορές...

Βρείτε μας στο Facebook

Eyal Yanilov

Ο EYAL YANILOV

Ο Eyal Yanilov γεννήθηκε το 1959 και ξεκίνησε να προπονείται στο  KravMaga το 1974 με δάσκαλο τον EliAvikzar, έναν από τους κορυφαίους εκπαιδευτές του KravMaga εκείνη την εποχή. Σύντομα  ο Eyal συνέχισε την προπόνησή του υπό την στενή και προσωπική καθοδήγηση του GrandMasterImi-SdeOr (Lichtenfeld), τον ιδρυτή του Krav Maga , επέδειξε δε εξαιρετικό ταλέντο και ως μαθητής και αργότερα ως εκπαιδευτής, με αποτέλεσμα να γίνει ο στενότερος συνεργάτης του Imi από το 1980 και για σχεδόν 20 έτη. Ο Eyal είναι ο μοναδικός εκπαιδευτής, ο οποίος έλαβε από τον ίδιον τον Imi   «Δίπλωμα Αριστείας».

 

Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ KRAVMAGA 

Προκειμένου να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες της μάχης,  ο EyalYanilov, αφότου του ανέθεσε την σχετική  αποστολή ο GrandMasterImi-SdeOr (Lichtenfeld), οργάνωσε ένα καινούργιο πρόγραμμα προπονήσεως για το KravMaga βασισμένο στις αρχές της δράσεως και σε μοναδικές προπονητικές μεθόδους.

Έπειτα έγινε επικεφαλής της Israeli KravMaga Associations Professional Committee και κατέστη οργανικός παράγοντας στη νεπιμόρφωση των πολιτών σχετικά με τα οφέλη του KravMaga, καθώς και στην εκπαίδευση στρατιωτικών και αντιτρομοκρατικών μονάδων στο Ισραήλ.

 

20 ΕΤΗ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ KRAVMAGA 

O Eyal αφιέρωσε την ζωή του στην διάδοση του  KravMaga ανά την υφήλιο. Στις Ηνωμένες Πολιτείες στις αρχές της δεκαετίας του 80 και στην Ευρώπη στα μέσα της δεκαετίας του 90 ξεκίνησε να διδάσκει Krav Maga σε διάφορες κατηγορίες μαθητών, από πολίτες έως Στρατιωτικές Μονάδες και στελέχη Σωμάτων Ασφαλείας. Όλα ξεκίνησαν με το πρώτο Σχολείο Εκπαιδευτών Αυτοάμυνας KravMaga (Krav Maga Self Defense Instructors Course) για Αμερικανούς πολίτες το 1981.

 

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΟ KRAVMAGA

Στην πράξη ο Eyal δημιούργησε την ζήτηση για KravMaga παγκοσμίως. Για να διαχειρισθεί τις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις, ίδρυσε το 1996 την International Krav Maga Federation (IKMF), την οποίαν υπηρέτησε υπό την καθοδήγηση του Grandmaster Imi. Έκτοτε το  Krav Maga διαδόθηκε παγκοσμίως και ο Eyal εκπαίδευσε  προσωπικά την πρώτη γενιά εκπαιδευτών του KravMaga σε περισσότερες από 40 χώρες.

Από τον θάνατο του Imi το 1998 και έπειτα, ο Eyal ανέλαβε την ευθύνη της ηγεσίας της συνεχόμενης αναπτύξεως του Krav Maga σε ολόκληρο τον κόσμο. Το 2001 ο Eyal εξέδωσε το βιβλίο  «Πώς να αμυνθείς εναντίον ενόπλου επιθέσεως» (‘How to defend yourself against armed assault’). Το βιβλίο αυτό είναι το πρώτο μόνον μέρος μίας σειράς τριών τόμων, που αποτελούν το μοναδικό επίσημο και αναλυτικό εγχειρίδιο του συστήματος.  Το πρώτο εκδοθέν βιβλίο πραγματεύεται την περίπτωση συγκρούσεως, η οποία ενέχει όπλα, και επίσης περιλαμβάνει πολλές από τις ουσιώδεις αρχές του συστήματος του KravMaga.

Για περισσότερες πληροφορίες κάλεστε μας στο τηλ: 6934 031323 η 6908 567832


active³ 4.9 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης