Είσαι ήδη μέλος;
Mailing list

Δώστε μας το e-mail σας και μείνετε ενήμεροι σχετικά με τις τελευταίες προσφορές...

Βρείτε μας στο Facebook

Krav Maga Global

Ο EYAL YANILOV ΚΑΙ Η KRAV MAGA GLOBAL – K.M.G.

Ο Eyal Yanilov γεννήθηκε το 1959 και ξεκίνησε να προπονείται στο  KravMagaτο 1974. Σύντομα  ο Eyal συνέχισε την προπόνησή του υπό την στενή και προσωπική καθοδήγηση του Grand Master Imi-SdeOr (Lichtenfeld), τον ιδρυτή του KravMaga , επέδειξε δε εξαιρετικό ταλέντο και ως μαθητής και αργότερα ως εκπαιδευτής, με αποτέλεσμα να γίνει ο στενότερος συνεργάτης του Imi από το 1980 και για σχεδόν 20 έτη. Ο Eyal είναι ο μοναδικός εκπαιδευτής, ο οποίος έλαβε από τον ίδιον τον Imi   «Δίπλωμα Αριστείας», και ο άνθρωπος στον οποίον ανετέθη από τον ιδρυτή του KravMaga να το μετατρέψει σε οργανωμένο σύστημα, βασισμένο στις αρχές της δράσεως και σε μοναδικές προπονητικές μεθόδους. Αφοσιωμένος στην εξάπλωση του KravMaga σε όλον τον κόσμο, ο Eyal  ίδρυσε το 1996 την International Krav Maga Federation (IKMF), την οποίαν υπηρέτησε υπό την καθοδήγηση του Grand master Imi ως Πρόεδρος και Επικεφαλής Εκπαιδευτής, διαδίδοντας το  KravMaga παγκοσμίως και εκπαιδεύοντας προσωπικά την πρώτη γενιά εκπαιδευτών σε περισσότερες από 40 χώρες. 

 

KRAV MAGA GLOBAL – K.M.G.

Το 2010 ο Eyal ίδρυσε την Krav Maga Global (KMG), μία παγκόσμια οργάνωση με σκοπό την διάδοση του KravMaga με περισσότερο δομημένη μορφή και παράλληλη διατήρηση ενός υψηλότατου επιπέδου προπονήσεως.

Υπό την προσωπική καθοδήγηση του Eyal, στην Krav Maga Global λειτουργεί μία ομάδα άρτια καταρτισμένων εκπαιδευτών, γνωστή ως «Global and International Teams (GIT)»,  οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για την διεξαγωγή σεμιναρίων , την παροχή εξειδικευμένης τεχνογνωσίας  και την επιμόρφωση των εκπαιδευτών της Krav Maga Global σε ολόκληρο τον κόσμο.

Πολλές Στρατιωτικές Μονάδες και Σώματα Ασφαλείας έχουν υιοθετήσει το Krav Maga ως το αγαπημένο τους σύστημα και την KravMaga Global ως τον φορέα της εκπαιδεύσεώς τους.

Η Krav Maga Global – K.M.G. εκπροσωπείται σε 60 χώρες, καλλιεργεί και προωθεί μόνον το αυθεντικό KravMaga.

Επισκεφθείτε εδώ και την επίσημη ιστοσελίδα της Krav Maga Global (KMG) 

 

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ KRAVMAGA

Η Krav Maga Global του EyalYanilov με υπερηφάνεια διατηρεί και προωθεί το μοναδικό αυθεντικό KravMaga διατηρώντας τα επαγγελματικά κριτήρια, όπως τα έθεσε ο Grand Master Imi.

Για περισσότερες πληροφορίες κάλεστε μας στο τηλ: 6934 031323 η 6908 567832


active³ 4.9 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης