Είσαι ήδη μέλος;
Mailing list

Δώστε μας το e-mail σας και μείνετε ενήμεροι σχετικά με τις τελευταίες προσφορές...

Βρείτε μας στο Facebook

Σχετικά με τις προπονήσεις Krav Maga

Διαφορετικοί μεταξύ τους άνθρωποι έχουν διαφορετικούς λόγους , για να ξεκινήσουν Krav Maga, και στην K.M.G. πιστεύουμε ότι κάθε άτομο μπορεί να κάνει αυτοάμυνα σύμφωνα με  τις φυσικές ικανότητές του/της, αλλά ταυτόχρονα κάθε άτομο ξεχωριστά  πρέπει να πιέσει τον εαυτό του να ξεπεράσει την ασφαλή του ζώνη. Συνεπώς, δεν είναι απαραίτητο να βρίσκεσαι σε καλή φυσική κατάσταση, όταν ξεκινάς να προπονείσαι στο Krav Maga. Μολονότι το Krav Maga είναι σύστημα αυτοάμυνας, είναι εξίσου σημαντικό να έχεις καλύτερη φυσική κατάσταση, δύναμη και αντοχή, ώστε να μπορείς, σε συνδυασμό με τις ικανότητές σου, να αντιμετωπίσεις απειλές και συγκρούσεις. Έτσι, με τον τρόπο που  εξασκούμε το Krav Maga, ωφελείσαι στην φυσική σου κατάσταση, στην αντοχή σου στην μάχη και στην δύναμή σου. Η προπόνηση της K.M.G. αυξάνει την πνευματική σου δύναμη, την ικανότητά σου να συγκεντρώνεσαι και σου αναπτύσσει την ικανότητα να λαμβάνεις αποφάσεις υπο πιεστικές συνθήκες. Η K.M.G. ως οργάνωση σου παρέχει το πλαίσιο και την «οικογένεια» ανθρώπων, όπως εσύ, τα οποία θα ήθελε κάποιος να ανήκει.

Δεν είναι απαραίτητη η προηγούμενη εμπειρία σε πολεμικές τέχνες. Στα τμήματά μας όλοι έχουν υπάρξει  κάποτε αρχάριοι και η μοναδική ατμόσφαιρα και συντροφικότητα που βιώνουν και αναπτύσσουν οι μαθητές μας είναι αξεπέραστες. Η ταχεία διαδικασία εκμάθησης βοηθά τον κάθε μαθητή να μάθει και να υιοθετήσει μία καινούργια αμυντική ικανότητα μέσα σε λίγα λεπτά από την στιγμή που θα δεί για πρώτη φορά την τεχνική. Οι προπονήσεις μας κυμαίνονται μεταξύ 60 και 90 λεπτών σε ένα κανονικό τμήμα, με τις ανάλογες φυσικά διαφοροποιήσεις.

H K.M.G. και ο ιδρυτής της, ο Eyal Yanilov, αποτελούν την ηγέτιδα δύναμη στην ανάπτυξη του Krav Maga και της ύλης του. Πιστεύουμε ότι κάθε σύστημα αυτοάμυνας πρέπει να αναπτύσσεται σύμφωνα με τις απειλές που μπορεί να εκδηλωθούν  ανά πάσα στιγμή.  H K.M.G. , επίσης, έχει εντάξει στο πρόγραμμά της  την Προστασία τρίτου προσώπου και V.I.P., Μαχητικές Ικανότητες και Τακτικές. Μαζί με την αυτοάμυνα,  αποτελούν τους τρείς πυλώνες του συστήματος.

Μία συνηθισμένη προπόνηση αποτελείται από την προετοιμασία, όπου κάνουμε γενική και εξειδικευμένη προθέρμανση, ώστε ο μαθητής να είναι έτοιμος πνευματικά και σωματικά για την προπόνηση. Έπειτα, κάνουμε κινήσεις, τις οποίες έχουμε διδαχθεί σε προηγούμενο μάθημα, ή παίζουμε κάποιο λειτουργικό παιχνίδι, το οποίο σχετίζεται με το αντικείμενο της προπόνησης, σαν αναλογία.  Το επόμενο στάδιο είναι η διδασκαλία μίας καινούργιας τεχνικής ή η επανάληψη μίας τεχνικής, την οποίαν έχουμε διδαχθεί σε προηγούμενη προπόνηση, και το μάθημα τελειώνει με σχεδόν πάντα με την άσκηση ανακεφαλαίωσης, την εξομοίωση πραγματικών συνθηκών, με διατάσεις και με πληροφορίες για την επόμενη προπόνηση.  Και όλα τα ανωτέρω σε μία ατμόσφαιρα ασφάλειας και υποστήριξης. 

Για περισσότερες πληροφορίες κάλεστε μας στο τηλ: 6934 031323 η 6972 895891


active³ 4.9 · © 2000 - 2015 IPS Ltd · Όροι χρήσης