Είσαι ήδη μέλος;
Mailing list

Δώστε μας το e-mail σας και μείνετε ενήμεροι σχετικά με τις τελευταίες προσφορές...

Βρείτε μας στο Facebook

Το Krav Maga

Το Krav Maga, το οποίο μεταφράζεται στα ελληνικά ως «Μάχη Επαφής», είναι ένα μοναδικό και λογικά δομημένο σύστημα αυτοάμυνας, μαχητικών ικανοτήτων και αμυντικών τακτικών, δημιουργήθηκε αρχικά ως σύστημα άοπλης μάχης για τις ανάγκες των Ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων (IDF) και έκτοτε αναπτύχθηκε από τον Eyal Yanilov, για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες πολιτών, αστυνομικών και προσωπικού ασφαλείας.  Στο Krav Maga δεν υπάρχουν στοιχεία παραδοσιακών ή αγωνιστικών συστημάτων και όλες οι προπονητικές του μέθοδοι βασίζονται στην ενστικτώδη αντίδραση μέσω της εκμάθησης βασικών αρχών και στην ανάπτυξη πρακτικών ικανοτήτων μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, προκειμένου ο εκπαιδευόμενος να αντεπεξέρχεται σε δύσκολες και πιεστικές καταστάσεις. Το Krav Maga αναπτύσσει τις φυσικές, διανοητικές, τεχνικές και τακτικές ικανότητες του ατόμου και είναι κατάλληλο για όλους, καθώς ο καθένας υπό την καθοδήγηση πιστοποιημένου εκπαιδευτή μπορεί να πετύχει τον προσωπικό του στόχο και να ικανοποιήσει τις ανάγκες του.

Το Krav Maga είναι ένα πρακτικό, ρεαλιστικό σύστημα, προσαρμοσμένο στις ανάγκες ανδρών και γυναικών και σε όλες τις ηλικίες, το οποίο διδάσκει πώς να αποφύγουμε, να αποτρέψουμε, να περιορίσουμε ή να αντιμετωπίσουμε κάθε είδους βία. Οι πυλώνες του είναι η αυτοάμυνα, οι μαχητικές ικανότητες και τακτικές και  η προστασία τρίτου προσώπου και VIP. Το πρόγραμμά του χωρίζεται σε βαθμούς και σε επίπεδα, είτε πρόκειται για πολίτες είτε για αξιωματικούς του Στρατού, της Αστυνομίας, μέλη ειδικών μονάδων, είτε για υπαλλήλους και στελέχη εταιρειών παροχής υπηρεσιών ασφαλείας.

Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ KRAV MAGA ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Πρόληψη, αποφυγή, διαφυγή από καταστάσεις συγκρούσεως
  • Επίθεση και αντεπίθεση με χέρια, πόδια, κεφάλι
  • Χρήση καθημερινών αντικειμένων για αυτοάμυνα και μάχη
  • Τεχνικές άμυνας εναντίον επιθέσεων με λακτίσματα, κάθε είδους κτυπήματα και με ρίψεις
  • Τεχνικές άμυνας εναντίον απειλών και επιθέσεων με μαχαίρι και με άλλα αιχμηρά αντικείμενα
  • Τεχνικές άμυνας εναντίον απειλών με κοντόκανα ή μακρύκανα πυροβόλα όπλα
  • Τεχνικές άμυνας σε μάχη στο έδαφος
  • Αντιμετώπιση πολλών αντιπάλων
  • Άμυνα υπέρ άλλου προσώπου ή αλλιώς προστασία τρίτου προσώπου
  • Ειδικά προγράμματα για Ένοπλες Δυνάμεις και Σώματα Ασφαλείας, από το Πεζικό μέχρι την Αντιτρομοκρατική και από την Αστυνομία μέχρι Ειρηνευτικές Αποστολές.

Οι βασικές αρχές  και οι τεχνικές του KravMaga διδάσκονται πάντα με γνώμονα την πραγματικότητα, προκειμένου ο εκπαιδευόμενος να ανταποκριθεί σε κάθε βίαιη και συγκρουσιακή περίσταση μέσα σε όλα τα είδη περιβάλλοντος και χώρου, όπως γύρω ή μέσα στο αυτοκίνητο ή στο μέσο μαζικής μεταφοράς, μέσα στο νερό ή σε ανώμαλο έδαφος,  σε περιορισμένο χώρο, σε μειονεκτικές θέσεις και σε αγχώδεις συνθήκες  υπό πίεση χρόνου .

Το Krav Maga συνεχίζει να αναπτύσσεται από τον στενότερο συνεργάτη του Imi και τον πλέον υψηλόβαθμο εκπαιδευτή, τον Eyal Yanilov της Krav Maga Global (K.M.G.)

Για περισσότερες πληροφορίες κάλεστε μας στο τηλ: 6934 031323


active³ 4.9 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης